Smarta och anpassningsbara checklistor för läkare.

Ett digitalt arbetsverktyg med smarta checklistor anpassade efter verksamhetens behov. Helt fristående befintliga journalsystem. Vi visualiserar och effektiviserar läkarens arbetsflöde och ersätter den handskrivna papperslappen och gör anteckningar till mer än bara anteckningar.
Funktioner

Det här är Dendrit

Anteckningar är mer än bara anteckningar

Den handskrivna papperslappen ersätts en gång för alla. För varje patient genereras diagnosspecifika checklistor som lätt justeras efter behov.

Säkerhet

Våra egna servrar är lokaliserade i Sverige. Kommunikation mellan dig och våra servrar är säker, och den information som hanteras är krypterad med branschstandarden AES-256.

Tillgängligt på alla enheter

Dendrit används lika enkelt och sömlöst oavsett enhet och synkroniseras direkt så att du snabbt kan byta sätt att arbeta på.

Utvecklat av läkare - för läkare

Äntligen ett program direkt från kliniken. Glöm trassliga, svårlärda och ologiska system. Välkomna ett intuitivt verktyg anpassat efter läkarens behov.

Smarta och anpassningsbara checklistor

Våra checklistor är smart designade och anpassas helt efter verksamhetens behov. Allt finns självklart sparat digitalt till nästkommande dag och arbetspass.

People
Samarbete

Få översikt över avdelningen och se vad dina kollegor har kvar att göra. Med färgkodning kan du enkelt se vad som är mest prioriterat just nu.

Håll dig uppdaterad

Vi rör oss snabbt och mycket sker bakom kulisserna! Följ med i utvecklingen och bli en del av vårt nätverk.

Omdömen från

Användare av Dendrit

Fredrik

UL-läkare, Uppsala

"Under mitt första jobb som underläkare på vårdavdelning hade vi till en början inget organiserat sätt att hålla reda på allt som behövde göras under dagen. Detta ändrades helt när Dendrit började användas. Från papperslappen och rakt in i modern tid på mindre än ett dygn! Med programmet får jag en suverän överblick över dagens arbete och jag får mer uträttat på mindre tid. Det här är numera en självklarhet för mig och jag hoppas kunna fortsätta använda programmet även under min AT och framöver."

Nils

ST-läkare, Gävle

"Jag använde Dendrit under min första vecka på ny avdelning och hade stor hjälp av appen. Gränssnittet kändes väldigt intuitivt och jag kunde direkt använda mig av den i arbetet. Den var till stor hjälp både för minnesstöd för dagens uppgifter och ökade också patientsäkerheten då olika rutiner blev tydliga. Appen skulle vara av mycket stort värde ex under AT:n då man som underläkare roterar igenom många olika avdelningar, samtliga med sina egna diagnoser och rutiner, och förväntas arbeta självständigt från första dagen. Jag skulle varmt rekommendera appen till andra och hoppas att den snart kommer till användning ute i kliniken."

Hannes

ST-läkare, Västerås

"Jag fick testa att använda Dendrit under mitt arbete på neurokirurgen i Uppsala och föll direkt för hur logiskt och lättarbetat programmet var. Checklistorna gjorde det möjligt att planera dagen på ett effektivt sätt och det blev även lättare att hjälpas åt i teamet då det blev väldigt tydligt vilka av dagens uppgifter som var gjorda. Systemet med förinställda checklistor beroende på intagningsorsak för respektive patient är ett utmärkt sätt att ej missa några av de saker som rutinmässigt bör kontrolleras i respektive fall. Detta underlättar för nya kollegor i teamet. Jag skulle gärna önska att även min klinik införde Dendrit!"

Oscar

UL-läkare, Stockholm

"Jag var van att använda papper och penna för att hålla koll på mina patienter, men sedan jag började använda Dendrit kan jag på bara sekunder få en känsla för hur mycket som är kvar att göra - något som verkligen är ovärderligt för mig!"

Andreas

ST-läkare, Uppsala

"Äntligen har 2000-talet nått arbetet på vårdavdelningarna! Dendrit är en stor hjälp för ett systematiskt, överskådligt och effektivt avdelningsarbete. Systemet höjer kvaliteten på vården och gör att vi kan lägga mer tid på att möta våra patienter!"

Sofia

AT-läkare, Luleå

"Det blev en stor förbättring på arbetsplatsen när vi började använda Dendrit! Det är ofta mycket att tänka på och att hela tiden gå tillbaka till ett kladdigt papper gör att allt tar så mycket längre tid. Dendrit var enkelt att komma igång med och checklistorna gjorde att man kunde fokusera mer på det som behövde extra uppmärksamhet."

Är du också redo att strimla din sista papperslapp?

Vi hjälper er att komma igång.

Kontakta oss

© 2021 RoundBit AB